Thursday, November 19, 2009

.: Kesan Hujan Lebat Semalam :.


g lunch semlm mmg aku dah pesan kat aza suruh bw payung, sbb sebelum ni kalo mkn kat luar ms dah nak balik opis mesti hujan, orang kata"sediakn payung sebelum hujan" kan.. hehe

tempat favourite kami restoran a.arash, ms tgh mkn tu hujan dah turun, dpt aku rskn lepas ni mesti hujan lebat sbb tgk awan gelap je, ha... amik ko! sekali betul sampai kedai tu kena tutup sekejap supaya air hujan tak masuk dlm kedai.. dlm pkl 2 hujan dah reda sikit ( eh, lebat gak la, pakai payung pun basah!)

ms dlm perjalanan balik tu aku tgk apahal plak kereta kancil tu tertutup ngan "pondok polis"???


mcm mana leh ngam2 masuk situ??

lorr rupanya pondok polis depan opis aku dah 'terbang' ke tempat parking yg lain..



sampai jd cenggitu ha..


tgk la mcm mana dasatnya hujan lebat td. kesian abg2 polis tu kena berteduh kat kaki lima bwh opis , nasib baik la diorng sempat lari kn, kalo tak, tak tahu la.. tp staff SA kat company aku kata ada org cedera sbb terkena tiang 'pondok polis' tu, kaki dia luka, banyak gak la darah keluar..



video


siap amik video nak tunjuk jauh gak 'pondok polis' tu leh terbang.. hehe



7 comments:

mamaadam said...

Ya Allah teruk gak eh..emmm hati2 la musim2 hujan ni, ribut sekali..

nmmy84 said...

ha ah la isya.dah byk update.ekceli bukan blog isya je jadi gini.ade member wdh pun tengok tak update.skali saje2 bukak, tengok dah byk wdh tinggal.nape ek jadi gitu

isya said...

mamadam ~ ye, baik hati2 ms hujan.. tgk keadaan pondok polis tu pun ngeri..


nmmy84 ~ tu la, kalo tahu mcm mana nak settle problem ni bg tahu isya eekk..

Diarihatiku1976 said...

mmemang pun.. hari tu ribut kan... musim tengkujuh now...

DYLA said...

uishhh jauh giler!

ujan lebat campur angin kuat tu... takut la..

isya said...

diarihatiku1976 - betul, kalo kat belah utara lg teruk kn??

isya said...

dyla ~ nasib baik takde kemalangan jiwa berlaku kak, tak dapat nak bayangkn kalo ada kereta lalu ms tu.. ish! ngeri!

Related Posts with Thumbnails