Tuesday, November 10, 2009

.: notti girl! :.

mlm ahad haritu aku ajak mak ngan bpk mkn kat luar,
aku pilih mcd je sbb mcm dah lama tak mkn kat situ, nasib baik la mak tak masak utk mkn mlm lg kn..

gambar kitaorng tgh mkn tu takde la, lupa plak nak amik gambar, dah abis 'ngap' baru teringat! apada..
yg ada cuma gambar bdk notti girl ni la, tu pun amik gambar ms dah nak balik, iffah skrg mmg tak reti duk diam, lg2 kalo kita tgh mkn, apa yg kita mkn itu juga yg dia nak..


see. muka notti dia (tp dr tepi jela)

suruh pandang kamera, dia bt dunno je..

muka 10 sen bila atuk + nenek tak layan dia... hehe



psst.. ingatkn dpt la ole2 dr hubby, kn balik kg, hampeh! beg plastik pun tak nampak.. ;(

3 comments:

Intan said...

Laaa rupanya dah byk dah ur new entries. Terkejut intan coz kat bloglist intan shows that ur last entry was 3 weeks ago tajuk "Rambut Ku"...

Tetiba saje click blog isya, tup tup tgk dah entry lain. Awat lah blogspot mengong nih!

Tu yg pelik, mana lah pergi nya isya. Lama ak update blog...ropenya den dah ketinggalan byk citer...adeiii :(

P/s: By the way...tepat "tekaan" utk Contest Mudah :) He he he...

mamaadam said...

ha kan betul finee cakap isya.. memang tak kuar entry baru isya tu.. takpela skang dah tau kita jenguk2 la.. wah enjoy iffah makan

isya said...

intan ~ tu la, ada error, yuhuuuuu!!! betul eekk.. best la ke genting, tak sabar nak tahu entri intan lepas ni!

mamaadam ~ ada sesetengah blog lain pun jd cenggitu gak.. knp eekk?

Related Posts with Thumbnails