Monday, November 23, 2009

.: Sudah terima :.

yeah!! hadiah "contest mudah "yg ditunggu2 sudah terima..ahaks! ;p
thanks intan.. semoga dimurahkn rezeki selalu.. lepastu bole bt contest lagi.. hehe
actually hari sabtu aku mls nak g keje, sbb hubby punya penyakit "M" pun tiba2 menyerang ;p
ingat nak lepak2 kat umah pastu nak ke rumah abang ipar, pastu ada hal sikit yg hubby nak settle kat ampang.

on the way ke ampang aku ternampak plak kete boss depan opis, singgah kejap sbb ada hal yg nak dibincangkn, "kata kejap, sejam gak la menunggu" rungut hubby.. aku senyum je , biasala pompuan..

lepas jumpa boss aku nak kemas2 meja jap, ternampak plak envelope ni.. "berbunga2 hatiku" ewah!

jeng jeng jeng.. ;p


geram aku, dah ubah still mcm ni gak gambar ni!
tantek kn??? terubat gak rindu nak g genting, arrgggghh, tak sabar nak ke sana!
pstt..2 hari cuti ni mmg seronok, nanti aku cerita wokeh!

2 comments:

Intan said...

Hopefully isya suka lah coz sempoi je hadiah tu :)

isya said...

mmg suka! thanks sekali lg.. ;)

Related Posts with Thumbnails