Thursday, November 5, 2009

.: Sukanya Dia.. :.


aku ingatkan stroller mainan ni mahal, murah je rupanya tu yg sambar 1 nak bg iffah.. mcm2 je mainan diorng ni kn???
iffah apa lg dia suka la, tak caya tgk video ngan gambar ni..
video
sampai kasut pun tak nak pakai!
tgk.. suka nya dia..
terkedek2 iffah jln sambil tolak stoller tu..
suka dia tolak stroller tu ke sana ke sini,kalo dulu dia dok sibuk tolak stroller betul yg dia guna tu, tp dah ada yg mainan ni, pantang nampak terus main dan ckp sorang2, (bahasa dia la)
mls aku nak belikan anak patung ;p (kedekut sebenarnya) amik je apa yg ada kat umah tu, siap letak dua lg, 1 pooh , 1 lg apa ntah namanya.. kadang2 dia siap usap2 kepala pooh tu, mcm yg kita selalu bt kat dia la.. dlm kata lain meniru hehe
pstt..nasib baik la iffah ni suka gak main ngan anak patung, sbb apa yg aku tgk sbelum ni mmg dia suka ngan kete.. ayah dia la ni! hehe

5 comments:

mamaadam said...

elelele tomeinye iffah dengan baju pink tolak stroller tu.. kang nak dibawak tido lak tu

isya said...

hehe.. mmg!

edrina said...

ala comeinya iffah.. akak ingat isya tak update..sebab kat blog akak tu status blog isya yg 3 minggu lepas punya.. rupa2nya dah banyak entry yg akak ketinggalan :-(

isya said...

edrina ~ tu la kak, ada error sikit, akak kena delete dulu link isya tu, then add balik..

DYLA said...

comel giler!

Related Posts with Thumbnails