Thursday, November 26, 2009

.: Terima Kasih = A cih ;p :.

kagum! itu yg aku rs ms 1st time dgr iffah sebut 'aaa cih' , knp?? bt cerita pendek je la ekk

lokasi : bilik tidur
masa : pkl 7-7.30 gitu la

hubby sibuk main game, iffah plak sibuk kacau ayah dia tengah main game, bila dah boring kacau ayah dia pergi kacau ibu plak , tgh lipat baju dia pun sibuk nak 'lipat'
pastu iffah terjumpa apa ntah then dia bg kat ayah, ayah kata ' terima kasih' boleh plak dia tiru ' aa cih' ms iffah ckp tak brp clear pastu aku ckp 'ckp apa iffah??'

iffah : a cih

siap amik video lg,

video
mak aku plak yg over, 'burung murai'



video

pstt..mak aku kata iffah dah nak pandai ckp, betul ke??? tunggguuuu..

3 comments:

mariaariffbaby said...

wah..

besh nya!
seronok kan bila tgk anak membesar and nak belajar bercakap

btw,
salam aidiladha from maria & family

isya said...

mariaariffbaby ~ tu la.. seronok sgt, alhamdulillah isya merasa semua ni..

salam aidiladha to u & famili..

~Love Says It All~ said...

KELAS MAKEUP DI SERI KEMBANGAN 6TH DEC & SHAH ALAM 20TH DEC MASIH ADA KOSONG! SMS 0162128740 UTK REG. TEMPAT TERHAD!

http://www.eyrarizal.com

Related Posts with Thumbnails