Tuesday, December 22, 2009

.: Jgn Tiru Wokeh! :.

seperti yg dah dirancang, harini br aku boleh g klinik kesihatan utk check up iffah, mls nak citer 'adegan buang ms' kat klinik tu, nak timbang je pun amik ms 1 jam ++, padahal tak ramai org pun, sekarang berat bdn iffah 10kg, naik 0.6 kg je dlm ms 3 bulan?? takpela.. nurse kata ok apa, naik juga berat bdn dia..

kalau aku mmg tak sah kalau dah keluar g mana2 tak mkn kt tempat tu, kantin klinik pun jd la..
lapar tau! ;) ye bdk kecik ni pun lapar gak bila nampak makanan, aku belikn dia pau je, tu pun mkn sikit je, banyak sepah je..

habis pau tu dicincang2 ngan sudu.
bila kena marah, bt muka mcm ni.
sudu pun boleh dia jadikn mainan, iffah ni dah la suka masuk benda dlm mulut, risau tau!
ms nak balik iffah taknak duduk ngan aku plak, nak ngan hubby je, hubby nak drive pun susah,
apa lg melalak la dia..
hubby nak pam minyak pun dia nak ikut.

pantang nampak cermin, mula la nak pot pet pot pet sendiri..hihi

bt muka bangga dpt drive..


video

AMARAN : jgn biarkn anak anda tiru apa yg iffah bt wokeh! Bahaya!

ni bg iffah can sbb jln lurus tu je, takde kereta lalu pun, kalo tak lu pikir la sendiri!

4 comments:

mamaadam said...

budak2 ni memang suke dapat duk depan driver tau..tp memang bahaya la

edrina said...

macam danisha la.. banyak main (buang) dr makan huuhu

iEfa said...

hoitt takde keje betul mak pak ifa ni tau :p bahaye betul....ihihihi

iffah tuh besar cepat yehhh..bagus betul ;-)

isya said...

mamaadam ~ mmg isya tak bg iffah duk ngan hubby kalo ms drive, biarla iffah melalak mcm mana pun,mmg bahaya!

edrina ~ tu la, kalo bg pun, ,mesti sikt je, sbb banyak yg dibuat main.

iEfa ~ tu sbb, JGN TIRU! ;)
takdela iefa, sedang2 je..

Related Posts with Thumbnails