Monday, December 14, 2009

.: JJ Taman Maluri :.

petang semlm kami ke JJ Tmn Maluri, nak beli botol susu iffah, susah2 je ke tmn maluri padahal kat kepong pun ada JJ gak.. saja nak tukar angin, sekarang kn mmg ada sale kn, mmg berbaloi2 la kalau beli brg nak bt stock.. hehe


singgah jap kat wonders park, 1st time iffah main permainan kat situ.. nasib baik la tak ramai budak2 kn, tp ms tu iffah mgantuk plak, (mmg time tido dia) tp lepas je nampak mcm2 mak nenek permainan kat situ terus segar bugar!

banyaknya bola, warna warni lg!


bab2 memanjat mmg iffah suka!


aduh, sexy uuuuuuu..
dikelilingi belon yg bterbangan.. ;)

sampai tak tahu yg mana 1 nak dipilih..

tgk tu, bola gak yg iffah nak... sabar je la..







gambar sikit je yg aku ambil,sebenarnya kat situ boleh amik gambar ke?
sbb kalau kat JJ Kepong, kamera tak leh bw masuk, kat sini takde plak tunjuk kamera takleh bw masuk, confuse sekejap.. hmmm....

6 comments:

edrina said...

budak2 harus suka kan.. akak rasa masa akak kecik2 pun akak suka.. masa tu akak darjah 5 ker 6 cam tu la.. masa tu ada kat jusco taman tun, punya la happy dapat main :-)

isya said...

edrina ~ ye ye, betul tu kak,
tp port isya ngan adik dulu kat The Mall, syok je pergi situ.. tp tula, nak merasa g sana kena tggu raya.. bertuahnya budak2 sekarang..

mamaadam said...

alala tomeinye eisya main2 kat situ..suka la dia..bnyk ke borong kat jj tu

isya said...

mamaadam ~ takdela, borong botol susu je.. hihi

Intan said...

Waaa dia sorang je ke main kat tpt tu...best lah iffah! Awat tak ajak arissa main sekali...mesti seronok :D

isya said...

Intan ~ arissa, lain kali la kiter ajak awk eekk *wink*

iffah

Related Posts with Thumbnails