Wednesday, December 16, 2009

.: Kan Dah Kena :.

semlm aku kena 'bom' ngan boss aku yg 'baik hati' tu.. mentang2 lah dia kat China sekarang, suka2 je nak bom bom ye..

tp aku mmg salah aku pun, hehe padan muka kat diri sendiri..
boss aku ni mmg jenis kelam kabut sikit, jd bila dia kat oversea, aiyo! lg aku pening nak melayan kerenah dia..
sebenarnya mmg tiap2 pagi kena inform dia bank balance (leceh kn?) dulu mmg aku rajin, hari2 mesti call, tp sejak akhir2 ni aku jd mls ntah knp.. (sape yg tau knp tolong sekeh sikit kepala aku ni..huhu)

'bom' yg aku kena dr boss : esok u kena call saya dlm pkl 9-9.15 pg ok?! jgn bt saya tertunggu2, buang masa saya, buang duit saya, buang ?? (lupa la apa dia ckp lg), u bt kerja , saya tak perlu bt kerja, biar u sorang yg susah, ingat ha esok call saya, ada apa2 hal u settle sendiri! okeh, saya sekarang kat china, kalau kat KL u tak call pagi2 pun takpe (eleh, selalu pun pagi2 ko kacau aku gak!) u kena tolong jaga sikit, wokeh!


aku mls nak dgr dia pot pet pot pet . iya kan je la..

so pagi td, aku bw phone opis bw balik rumah, banyak cantik nak guna aku punya phone, ingat murah nak call kat China,
1 je yg bagus pasal boss aku tu, datang lambat pun takpe.. tak bising punya..kui kui kui

2 comments:

ratna said...

amboi bos awak tu.. hik hik..

isya said...

ratna ~ nak buat mcm mana kak.. dia kn boss.. hehe

Related Posts with Thumbnails