Monday, December 21, 2009

.: macam - macam :.

jumaat lepas ,org lain seronok je leh lepak2 kat rumah, g shopping, aku?? kerja! tak adil! tp nak wat mcm mana company aku PH utk awal muharram takde, kn byk C*na..

tp hari ahadnya aku bls dendam, tak kisah la ke mana pun janji dpt jln2 betul tak?
plan nak ke dataran merdeka sbb hubby nak jumpa buyer (ooh ya, kereta hubby nak jual, dan sekarang saat aku menaip ni dah ada org beli kereta tu)
sementara hubby deal ngan buyer tu, aku ingat boleh la bw iffah main kat padang tu kn, pastu lupa plak nak bw bola, bila hubby dah settle hal dia, aku ajak g taman tasik perdana,

bila sampai je taman tasik perdana, hujan plak.. kesian iffah, aku pun dah tak tahu nak g mana hujan2 ni, nak ke jusco lg?? boring la...

terus ke brem mall, beli tiket wayang tgk midnight cerita AVATAR, iffah kena duk umah tau, ibu ngan ayah ada date! hehe



tayangan paling lewat pkl 12, ntah knp hubby nak tgk pkl 11.30


lepas beli tiket, jln2 cuci mata , rembat 2 helai legging utk iffah, aman sikit aku nak cuci mata sbb hubby jg iffah, dr jauh aku boleh dgr suara iffah menjerit, suka betul dia dpt jln @ berlari kat situ (nasib baik tak ramai org)

kalau kat rumah iffah nak berkepit je ngan aku, tp kalo kat luar, nak ngan hubby je, bagus kn??;p
ni je yg aku berkenan..
bila mlm, perut pun mula menyanyi kn?aku ngan hubby taknak mkn nasi ,jd singgah kat mcd je la jawabnya..
kena umpan ngan kereta, br dia nak duk diam2


tgk tu, busy ngan mainan dia.. br leh mkn ngan aman.. ;)


pstt.. AVATAR! dah tgk ke? mmg best! 2 jam lebih kat dlm panggung tak terasa wooo! 5 BINTANG aku bg!

2 comments:

Intan said...

Sama lah peel ngan arissa, kalo dok car high chair tu mesti nak kena umpan ngan something kalo tak mau nya dok diam dlm tu :(

Ye ke isya, best citer tu....nak tgk gak but tak leh lg la nie. Sape nak tgk arissa nie...tak leh pisah oooo...he he. Terpaksa lah tgu cd ori keluar baru lah dapek tgk :)

isya said...

intan ~ sebelum ni kena gilir2 mkn ngan hubby, skrng wajib bw mainan biar dia leka sikit ms kitaorng tgh mkn kat luar.. ;)

mmg best citer tu intan, lama lg la kalo nak tggu cd..

Related Posts with Thumbnails