Wednesday, December 2, 2009

.: Rambut Baru Iffah :.

akhirnya dengan berat hati aku setuju potong sikit rambut iffah tu! sayang la sebenarnya tp kesian plak kat iffah sbb rambut dia dah boleh tutup mata plak..



lain plak muka iffah lepas gunting rambut..


hari ahad haritu, acara mentrim kan rambut iffah.. mmg mencabar tul nak gunting rambut budak2 ni kan? bukan dia nak duduk diam2, ada je yang nak di buat! tp aku tak amik gambar rambut iffah yg kena gunting tu, malu ler mak pak mertua ada kat umah.. ;p (ooh ya, mak pak mertua aku tido 1 mlm kat umah aku, 1st time ni)


ingatkan rambut depan je, pastu hubby kata belakang nak potong sikit, sbb rambut kat hujung2 tu kasar,hmm.... berambut pendek la jawapnya ko iffah...


suka ngan biskut chipsmore!




gigi iffah banyak dah tumbuh, senget2 ;(












pstt..baru dapat gaji harini, banyak benda nak kena bayar.. adoooiii


t

5 comments:

edrina said...

betul la akak kalau tgk iffah ni mesti cam tgk qaireen jerk :-)

@e_da said...

geram tgk dia kan... wahh dah banyak gigi dah iffah...

DYLA said...

dah ok ye blog isya??

coz dah ada update kat link akak.

manisnya senyuman iffah dah mcm anak dara ler..

mamaadam said...

wah sukenye dia makan biskut..sayangnye rambut iffah tu...

isya said...

edrina ~ ada la sikit2, ;p
tp kalo isya plak tgk anak puteri1, (aqilah) pun ada iras2 iffah..

aeda ~ banyak gigi, nasib baik la tak suka menggigit org.. hehe

dyla ~ ntah la kak.. mintak2 la dah ok, amin...

mamaadam ~ nak bt mcm mana finee, kesian gak kat iffah, jln ngan mata tertutup dek rambut.. ;)

Related Posts with Thumbnails