Wednesday, December 23, 2009

.: Selamat Tinggal Tata Titi Tutu :.

akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. kereta ni dah selamat ngan owner br,
knp ye hubby jual? sbb dia nak ambil kereta abg dia...uuwwwwwwwaaaa.. apa la hubby aku ni, dia tak sayang ngan kerete dia ke? hmmm......


bye bye , byk kengan manis ngan kete ni, (pahit pun byk gak ;( )


ni la, kereta yg menjadi kegilaan hubby hihi
psstt, tukar warna hitam cun tak??? ;p

4 comments:

edrina said...

keter abg hubby isya dah bikin baik punya.. sebab tu la hubby isya suka :-). Kiter sbg isteri sokong jer la apa kesukaan dia yer tak? :-). Dia happy kita pun happy :-)

isya said...

edrina ~ sokongggggg! itu la yg isya bt, walaupun pd mulanya isya mmbantah..

DYLA said...

oooo kete yg sama kan?? cuma dah bikin je la yer?

isya said...

dyla ~ betul tu kak, abg dia punya lagi baaaaaaaguuuss la compare ngan kete hubby hahaha..

Related Posts with Thumbnails