Thursday, January 14, 2010

.: 1 bulan dr sekarang :.

yg aku tunggu.. apa eekk? kan dah nak chinese new year kn? harusla kita raikan gak kan, kata 1 malaysia! ;) tp ada yg lebih penting dr itu, BONUS! hahaha ye.. company tempat keje aku ni bg bonus dekat2 nak CNY, masa tu rs yahuuuuuuuuuuuuuu, aku kaya! insyaallah.. harap2 dpt la ye.. (thn lepas kata tak nak bg tp bagi juga, ada tambahan lg dr thn sebelumnya ;p)


ambil gambar kat care4

posing sekejap! ;p

suka iffah, lari2 kat situ bt mcm rumah sendiri je..


thn ni thn harimau! nggaaaauummmmm

hari ni plak 14/01 , iffah dah 1 thn 4 bulan, kejap eehh.. lasak bkn main mcm bdk lelaki!
nak belikan apa utk iffah eekk? ha! dah tau, harini @ esok g beli!



perasan tak, baju iffah dlm gambar ni sama je ngan entri2 sebelum ni? ;) 1 ms leh bt 2-3 entri! huhu

4 comments:

mrs e said...

macam lain lak muka isya kat sini.. hehe.. ingatkan mak sedara iffah tadi.. nampak lebih muda gituuu..;p

iEfa said...

hihih same ler kite bonus time cine raye...tp thn ni cam ciput...huhuh sbb buss teruk sket last yr..biase ler alsan co... :D mintak2 ader dr takde langsung
huhuhu

Intan said...

Weee seronok lah org tu ye :D

Mesti dah pikior nak buat apa ngan duit tu kan...he he :D

isya said...

mrs e ~ hahaha.. eh naja, gambar ni lg mcm gemuk, tgk pipi..

iefa ~ sama eekk, harap2 ada la.. bole beli brg yg diidam2 tu..huhu

intan ~ tu la, belum dpt, kat otak dah pikir mcm2 nak bt ngan duit tu.. hehe

Related Posts with Thumbnails