Saturday, January 2, 2010

.: 31 Dec 2009 & 1 Jan 2010 di PD :.

percutian yang tak dirancang, huhu abang ipar ajak g pd plak, kali ni pergi tentula seronok sbb ada iffah, kecoh ngan suara dia je..
Hari Pertama
kitaorng bertolak pagi rabu lepas , ngam2 sampai sana je terus lunch nasi ayam, sedap juga! pastu check in kat bayu beach resort..
bila dah petang sikit terus ke pantai, apa lagi ms utk mandi laut la kn... tapi... yg tak bestnya
budak ni ha.. takut ombak plak, ish potong tul la iffah ni.. dah tu duduk je la pasir tu sambil tgk ombak.. ;)


ms ni, iffah menangis tkt tgk ombak.. ombak tu kecik je la syg.. huhu

Hari Kedua

pagi2 (tak pagi sgt la, syok wooo tido ada aircond, tepi pantai plak kn! rs mls nak bgn..huhu) iffah pun lena je tido, kali ni mandi kolam plak, tempat peberet iffah..
aiyok, tak guna la mcm ni kn g pd semata2 nk mandi kolam je?! nak bt mcm mana iffah ni penakut sgt!

ha.. yg ni br dia suka...


dlm pukul 2-3ptg kami ke teluk kemang plak, tk puas pun nak meronda kat sana , hujan gerimis plak.. beli brg utk buah tgn sikit pastu balik..

sungguh gemukkksss la... menci! ;p

mlm plak sambung meronda + shopping , dpt la belikn baju utk mak ngan bapa, tu pun takde banyak pilihan, ramai yg menjual benda yg sama je..


pkl 12 mlm, tgk bunga api kat tv je, hahaha memandangkn bw budak kecik, bagus juga kn, eehh kat sana pun ada gak bunga api, tp dr blok kitaorng tak nampak,apadaaaa...... dpt dgr bunyi saja la ye..





Hari Ketiga
pkl 9 pg tgk kolam renang, uish.. ramainya org.. lupa plak yg haritu dah 1hb jd ramai la yg check in kan.. hmm...

pkl 12, bersiap2 check out plak, sbb ada org lain nak check in plak.. kalo tak boleh lepak2 dulu sampai pkl 2-3 ptg kn..






happy je ms balik.. ;) ;) ;)

ok, itu je cerita yg tak brp menarik dr aku hehe
gambar pun tak banyak ambil sbb iffah ni asik nak menghilangkn diri je, terjatuh la, mcm2 la tu yg amik gambar alahai...


tak sabar nak bercuti ke tempat lain plak..azam thn br gak ni.. ;)

No comments:

Related Posts with Thumbnails