Thursday, January 7, 2010

.: Alahai Suamiku.. :.

korang suka hadiah? aku pun suka..hehe walaupun hadiah tu tak mahal, yg penting keikhlasan kan?
ok, balik pada tajuk td, hubby aku ni mmg tak reti nak bg suprise2 ni, (bab2 mcm ni dia kureng sikit, oopss! jgn marah tau bang, nanti cepat tua huhu)
sebenarnya mlm isnin haritu hubby dah janji nak bw aku jln2, tp kat kedai ramai customer so aku terpaksa mengalah, ingat kn nak g hari selasa, tiba2 plak lepas maghrib still ramai customer,
ms tu mmg aku merajuk la kn,
lebih kurang pukul 11.30 mlm (time tutup kedai) pastu aku send msg

bknnya nk bg hadiah ke apa, bt dek je, benci tau!

hubby reply

abg bw balik minyak wangi ee..i love u!

terus hati aku berbunga2, hahaha sebenarnya aku saja je nak kenakan hubby,
nak tau gak apa reaksi dia kn?
tp yg kelakarnya, (bg aku kelakar la ye puan2) boleh plak mlm hubby tanya aku mcm ni

hubby : harini hari apa?
aku : knp?
hubby : ye la, syg mintak hadiah..
aku : hahahaha, apa la abg ni, hadiah kena bg ms birthday/anniversary je ke?
;) apa2 pun aku kalau merajuk pun sekejap je, pujuk2 sikit lepas tu ok la..



ms ni kitaorng nak g kenduri kawin


psstt aku pun ada gak bg hadiah utk hubby, t-shirt je ~ tp yg penting senyum hubby sampai ke telinga sbb dpt baju free *wink*

No comments:

Related Posts with Thumbnails