Saturday, January 9, 2010

.: Redeem Time!!! :.

bengang sbb duit rm100 aku tu hilang bertukar suka sebaik aku dpt mendalah ni :-






dihantar ke opis, mula2 nampak dlm hati 'eleh, mesti boss punya' ;) sekali nama aku da..

sebenarnya aku hampir lupa yg aku redeem point cr card aku tu 1 minggu ++ lepas, dan aku mmg berhajat nak beli sekali tgk point cr card cukup plak nak redeem 'digital bathroom scale'.. alhamdulillah..




suka la colour peberet!




iffah pun nyebok nak gak pijak benda tu..huhu aik! 9.8kg je, turun la berat dia mcm ni..


psstt tiap2 hari nak timbang! tp bila dah timbang tak puas hati plak sbb angka tunjuk 54.++ huhu

4 comments:

DYLA said...

cantik nya scale tu..

ok gak berat isya tu.. maintain kan jer..

iffah nyer berat pun ok sgt dah... inas pun 10kg jer.

isya said...

free kak, hehe
insyaallah..

isya said...
This comment has been removed by the author.
isya said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails