Wednesday, January 6, 2010

.: seronok kan makan free? ;p :.

harini kat opis ada celebrate birthday, mcm biasa, kitaorang tak keluar kn duit sesen pun.. company ada peruntukan utk celebrate birthday utk staff, ok gak kan?
tp semua pakat malas nak keluar opis jd tapau je la..

spatutnya bln dec'09, tp ms tu kan bz postpone ke januari plak, mcm tu pun boleh hehe
apa2 la, janji mkn free kan? alhamdulillah..



ok, kali ni mkn sushi plak,
aku punya, semua sedap! sikit? boleh la...kata free hehe
yg ni mmg aku tak amik, tak leh masuk kat anak tekak aku ler..


air tin je supaya tak tercekik huhu







psst kalau tiap2 bln mcm ni kn best! ;) tp jgn la sushi lg, i tak brp suka la.. huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails