Friday, February 5, 2010

.: Melampau :.

fuhhhhhhhhhhhh.. br leh menarik nafas lega sikit, aiyo lamanya tak update blog, tgn dah gatal nak menaip, hehe

sejak akhir2 ni aku mengalami tahap 'bz melampau', yg mmbuatkn aku rs stress sgt sampai terfikir nak berhenti kerja je.. tp apakan daya kalau hubby kaya leh la duk umah goyang kaki kn? hehe (insyaallah mana tau kn.. ;p)

sekarang ni pun masih 'mengejar' kerja2 yg masih btimbun atas meja, aku harap sgt supaya hari2 yg mendatang aku bt kerja ngan hati yg gembira, takmola sampai stress mcm haritu...
br la ada mood nak update blog.. hahahahaha..

banyak citer yg aku nak update, tp mcm dah 'basi', hmmmm...

No comments:

Related Posts with Thumbnails