Friday, February 19, 2010

.: Nak Buat Macam Mana.. :.

haritu bagi tau opis buka hari jumaat, tiba2 plak tukar hari isnin, aku ingatkn ms diorang call, bg tau opis tutup sampai isnin, hr selasa br buka, rupa2nya aku salah dgr, nasib baik la.. ;)

yg tak bestnya aku kena kerja sampai hari ahad (tolong jaga kedai), maksudnya 2 minggu kerja takde cuti langsung, haih.. kesian kat iffah je, plan nak jln2 tak jd.. ;(

harap2 ahad ni aku bole amik half day je la, dah la kerja 10 pg sampai 9.30 mlm, takde ms nak main2 ngan iffah..

maafkn ibu ye sayang...sob sob sob..

No comments:

Related Posts with Thumbnails