Monday, February 8, 2010

.: Seksinya Dia... :.

ni la akibatnya kalau terlalu dimanjakan oleh atuknya.. (bpk aku ni pantang dgr iffah nangis, mesti nak dukung la-sbb kononnya iffah merajuk, bw jln2 la-sbb boring kat umah.. buka baju-sbb panas *pandai tak bpk aku meng'agak? ;p)




haih, sikit2 ngangis, panas la tu... kalau duk umah boleh kira brp jam je pakai bj, kalau boleh aku taknak biasakn iffah tk pakai baju, tp kat umah aku tu mmg panas, mcm takde angin je..



bila dpt bonus aku ingat nak pasang aircond, mesti best kn! rumah dbkl ni susah sikit sbb nak pasang aircond kena inform dulu kat diorang, leceh tp nak bt mcm mana bkn rumah aku kn..




tgk tuuuuuuuuuuu.....



skrng ni susah nak ambil gambar iffah, sbb dia pun bz body nak tgk gambar,apa yg aku ambil,


dah berdiri, nak amik kamera yg aku pegang la tu..


dan menangis bila aku tak bg... huhu


psst..berdebar2 tggu sabtu ni, nak tahu brp bonus dpt thn ni, * ntah ada ntah tidak..hmmm

1 comment:

edrina said...

aww cekcinya dia hehe... biasalah atuk2 & nenek2 ni mmg suka manjakan cucu2 dorang :-)

Related Posts with Thumbnails