Wednesday, February 10, 2010

.: Tak Pernah Bagi Pun.. :.



g blog naja tadi, citer pasal limau, sinonim bila CNY ni, buah limau ni kat mana2 ada,
selalu sgt bila CNY mak aku mesti tanya, "dapat limau tk dr bos?"
aku jwp " TAK "
percaya tak, company aku ni bos C*na tp tiap kali CNY mmg tak pernah bg pun..
kalau ada pun itu harapkn supplier bg.. huhu
maybe bg dia "murah je, beli sendiri pun boleh, baik bg ang paw" ni pendapat aku je tau.. kang ada plak org opis aku bc ni terus bg tau bos aku tu, mamfus!;)
dulu mula2 aku pun pelik, tp sekarang tiap2 thn dah tahu, kalau nak merasa mkn limau kena la beli sendiri ye.. aku ingatkn tempat keje aku je mcm tu, rupa2nya tempat keje adik ngan bpk aku tu pun sama,
"bos C*na tp tak pernah bg limau pun.." bila mak aku merungut, ;) jd bos aku tu bkn pelik la yee..ada geng! hahaha

3 comments:

nmmy84 said...

tahun ni memang dapat sipi2 je sya.siap tanye..eh tak raye cina ke tahun ni..tak taula pehal ekonomi nak beli limau takde kot.hehe

mrs e said...

isk.. la yeke sya? selalu bos yang sambut CNY ni memang sinonim ngan pemberian limau kat kakitangannya.. bos isya takde pulak ye?

isya said...

nmmy84 ~ hahahaha, ye la kot.. ;p

mrs e ~ takde,adik, bpk pun takde..hrmmm

Related Posts with Thumbnails