Thursday, April 15, 2010

.: Apa Salahnya Cuba - Duit Free :.

MELEKAT! hahahaaha

takyah keluar modal, senang je register then "search" mcm google juga la.. pastu dpt duit, mudah kn??? Jom join, tak rugi pun..


citer sikit eeh, contoh la setiap kali kita search akan dpt $0.22, dlm sehari hanya dihadkn 5 kali search (tak kira la search apa2 pun, kalo nak search 10x pun boleh tp diorng byr utk yg pertama hinggak ke lima je tau)

kalau tiap2 hari kita search dpt $1.10 ($0.22 x5)
kalau sebulan? = $33
kalau setahaun? wow dekat $400

sape nak bg kn?????



selamat menambahkn wang ye.. hehe

9 comments:

Intan said...

Best kan isya...duit free tu bulan2 :)

isya said...

mmg best,sape nk bg kn?? thanks intan!

@e_da said...

betul tu.. duit yg dtg dgn tak sengaja...

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

menarik nih

Puteri Satu said...

try..mana tahu kot rezeki kan..sapa nak kasi ye tak... tapi nufnang pun ok klu rajin update blog...

mamaadam said...

info yang berguna, tq!!!

Drama Mama said...

really works ka nih? nak try jugakk!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

isya said...

Aeda ~ mintak2 betul la kn? rezeki tu..

isya said...

crazybeautiful88~cuba la..tk rugi pun.. ;p

puteri satu ~ betul2 tu kak..

mamaadam ~ ur welcome, join tau finee..

drama mama ~ cuba ya!

Related Posts with Thumbnails