Wednesday, March 31, 2010

.: Last :.

bak kata kak dyla... last cucuk lega... ;)
mmg sejak iffah lahir kalau nak g check up kat klinik kesihatan mesti, aku yg terlebih risau, mcm aku plak yg nak kenan cucuk.. hihi

ms ni kat rumah, belum tau nak bw g klinik, dia ingat nak g jalan2..huhu

semlm last cucuk, ms kat sana iffah meraung, sampai apa nurse tanya + ckp aku tak dgr sgt , asik ha? ha? ha?

mungkin iffah masih fobia, teringat lg ms dia kat hospital..huhu
boleh plak ms nak kena cucuk tu tgn dia siap meminta2 kat nurse, apa yg dia mintak pun aku tk tahu, pastu ckp "taknak,taknak" tp sambil hulur tgn kat nurse, sampai nurse ckp "lepas ni nurse kena stand by gula2" ;p

layan gambar je la...

baru lepas nangis..

mood ok sikit lepas dpt "hadiah" dr nurse..

taknak lepas tu, aku nak simpan pun dia marah!

permata hatiku..

tp iffah dpt "hadiah" ubat. yelah takut demam kan.. oohh ye mlmnya je bdn iffah dah panas.. tp alhamdulillah pagi td dah tak..


3 comments:

DYLA said...

takpe la iffah.. nanti dah tak enjit dah sampai umur 7 tahun k.... jgn nanges2 lagi tau....

Intan said...

Lega kan bila last cucuk tu...coz tak yah tgk anak kita melalak tak hengat dah :)

isya said...

dyla ~ tak nangis dah auntie.. ;)

Intan ~ betul2! kita plak yg risau..

Related Posts with Thumbnails