Friday, March 26, 2010

.: Mama Mika Birthday Giveaway :.

Jom Jom join, bkn susah pun senang je.. mana tau bertuah kn??
sebelum tu kena ikut dulu syarat2nya ye tak.. ;)




1. menjadi FOLLOWER BLOG INI... Klik je atas tu kan.. macam kat gambar bawah ni... (tambahan : kat blog ni tau http://lakaranhatii.blogspot.com bkn blog aku ye ;p)


2. Add kan link blog ni dlm blog anda..
3. war-warkan entry ni di blog anda seperti tajuk di atas...
4. Pemenang yang di pilih adalah berdasarkan
3 visitor tertinggi yang di counted kan seperti pic di bawah ni..
5. anda perlu la
Sign in di bahagian follower atas tu barulah akan tertera nickname n pic blog anda di gadget bawah ni.. kalau tak sign in maknanya lawatan anda tak masukla dalam counted visitor di bawah ni...
6.
2 Hadiah cabutan bertuah juga di beri kepada penyertaan anda. (akan dicabut oleh anakanda mikhail)

7. tinggalkan komen sape yg join ya giveaway ni ...


TARIKH AKHIR dikira ADALAH 19 APRIL 2010 jam 12 mlm..

Done! mika chumeeel, pilih auntie ye.. hehe (sambil kenyit2 mata versi iffah..huhu)

Akhir sekali Happy Birthday in advance to Ida aka mama mika..

2 comments:

@e_da said...

tq isya join giveaway ni.. moga ada rezki tangan mika cabut tuk iffah .. hehehhe

isya said...

Aeda ~ hehe ;)

Related Posts with Thumbnails