Monday, March 29, 2010

.: Rindu Kenangan itu :.

dulu aku ada gambar ni, tp sekarang dah takde sbb rumah dulu kena banjir, habis semua gambar.. ;( terima kasih pd kengkawan di fb, sungguh tak sangka boleh tgk balik gambar2 tu semua! ;)
mcm tk percaya aku pernah join Persatuan Kadet Bersatu Malaysia L*ut ms sekolah menengah, sbb latihannya mmg GANAZZZZ, huhu
dan rs bertuah sbb terpilih.. hehe

masih aku ingat lg, kena 'buli' ngan senior2 ,contoh kena tahan gelak @ senyum bila diorng tgh bt lawak, siapa senyum je kena sapu lumpur kat muka, sebelum mula latihan kena bt bumping , berjemur tgh2 panas terik, ms tu tak kisah pun muka gelap, berbelang (sbb pakai tudung) bila ingat2 balik mcm tak sangka aku boleh bt semua tu.. hahahahaha

sekarang jgn harap la nak bt 'sit up' kat rumah pun kalau ingat je, br bt brp kali je dah letih. ;p
mcm mana nak hilangkn perut buncit kalau disiplin takde..? ooopps bocor rahsia sudah!

teka mana aku??? arghh rindu ms ni!!! muka kena garang, dah diwarning awal2.;p


bukti, tp tak bestnya, reporter salah info, sbnarnya SMKPT (Titiwangsa), tp tulis SMKPW (Wilayah) -kalau tak silap

rs bangga sbb mgharumkn nama sekolah..ceh ayat! harum sgt la tu.. puan pengetua ms tu pun mmg bangga sgt ngan kitaorang ms tu, yg best ketua kami dpt PELANTUN TERBAIK..

teringin nak g sekolah, nak jumpa cikgu2, nak tgk junior2 kitaorng bt latihan, sama mcm dulu lg ke??? tp ms mmg tak ada.. malu plak kalau seorang je yg pergi, kalau pergi ramai2 baru best!

psstt..dulu berani, skrang semua bnda pun takut! ;p

2 comments:

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

zaman sekolah memang zaman paling the bestlah

isya said...

betul2 tu! ;)

Related Posts with Thumbnails