Friday, March 26, 2010

.: Voucher SR RM50 :.

seperti biasa kalau dapat surat untuk bos, aku yg buka, tiba2
eh eh, seronoknya dpt voucher SR RM50 tu, tiba2 exited mcm la aku yg dapat, dlm hati " mesti bos taknak ni, macam tau2 je aku dah lama tak mkn kek Secret Recipe ;) "

lokasi : bilik bos

aku : ada dpt kad + voucher utk birthday bos dr C*lcom, bos nak guna ke? (ayat nak meminta, hehe)

bos : ambil la, lain kali kalau ada dapat apa2 lagi bagi tau je, nanti saya bagi lagi..


ni la kadnya, voucher tak sempat nak ambil, member terus g SR order kek.. cepat giler!


nyummy! tp kena tambah RM3.60.. boleh la kn..


terus hatiku berbunga2... bagus kn??? dah agak mesti dapatnya.. tp takde la aku ngap seorang, harusla share ngan member2 yg lain, tada...........


lain kali bagi lagi ye C*elcom!!!!

psstt..tp aku pengguna M*axis, takde peluang la nak dapat kn???

No comments:

Related Posts with Thumbnails