Friday, April 30, 2010

.: Aku Hanya Merancang :.

harini 1 hari aku sangap!
aduhai, tak tau nk bt apa,
dlm aku bkejar2 nak siapkn 'salary' boleh plak pc server bt hal.
sudahnya aku duk menunggu bila la pc server ni boleh ON??
alamatnya aku kena double check guna manual, banyak la..
ada lebih kurang 15 branch.
dan yg tak bestnya mungkin hari khamis br pc tu 'sihat'..
habis, 3 haritu nak bt apa??? bosan tau..
nasib baik on9 boleh, kalau tak, lagiii laaa..



psstt bila time aku terrrrrsangat rajin, ada je ... hmmmm...

No comments:

Related Posts with Thumbnails