Monday, April 12, 2010

.: Ha Ha Ha Cute! :.

tgk gambar2 ni je buat aku tersenyum walaupun sebelum tu dlm hati tgh bengang giler!!
sejak hubby amik cuti tiap hari isnin, dah brp kali dia bg aku jeles!
mentang2 la dia kat rumah, suka la dia menyakat iffah.. haiihhh bahagianya aku tgk dioarang.. kn best kalau aku ada sekali ;p

ni la mms yg hubby hantar..

SAMA X?ANK AYAH...HE

aku reply : SJ JE NAK BG JELES!

tk sampai 1 mnt msg dr hubby :-

"IBU JELES? " ;P


pandai plak iffah ni join ayah dia nak mgenakan aku.. huhu

psst..belum sempat nak "jalan2" blog kengkawan la..;(

No comments:

Related Posts with Thumbnails