Thursday, April 22, 2010

.: Layannnnnn :.

cerita akasia kat tv3 tu???aku tak pernah layan, mana2 cerita la, ye la.. aku balik kan lambat mana sempat nak tgk cerita2 tu semua, lain la slot samarinda kn? huhu

sekarang kn ramai org asik bcerita tentang "adamaya" ni best, naaakkkkkk sgt tgk, tp kat opis mana ada tv, eehh adalah tp kat dlm bilik bos, giler apa nak tgk kat situ.. aku tau bole tgk online tp ntah knp computer aku ni bengong ;p tknak keluar video langsung!
nasib baik la collegue aku nya computer boleh tgk,laju plak tu! waaahhhhh aku rs mcm kat rumah plak boleh layan cerita mcm ni..



best kn cerita ni?? korang layan tak?? ;p

No comments:

Related Posts with Thumbnails