Saturday, April 10, 2010

.: Letih ler... :.

ooouuhh, minggu ni aku menjadi seorng staff yg sgt2 baik tau, mana taknya tiap2 hari dtg awal balik lambat, hari sabtu pun sama kalau tidak, staff yg lain dah balik br aku nak punch card masuk kerja, hahahaha, aku bt company ni mcm bpk aku yg punya je.. ;)

sebenarnya ada sbb knp aku bt mcm ni, aku nak settle kn kerja2 yg banyak tertangguh, dan aku dah janji kat diri sendiri yg lepas ni taknak balik lambat2 lg.. letih tau tiap2 mlm balik lambat, kalau dulu aku sorang, takde hal... sampai ada org ingat aku ni " giler kerja! " dan sekarang mana boleh.. anak aku pun dah besar, kesian kat iffah..





harap2 ni bukan hangat2 tahi ayam la, huh!
tp ada berita yg tak best plak, salah sorang hr dept nak resign, aku bakal menjadi mangsa sekali lg, nasib badan la.... aku paling bosan bab2 nak mengajar staff baru... huwwwwaaaa (aku mmg bkn seorng "guru" yg baik huhu)

ok la nak sambung bt kerja lg..da... happy weekend ya!

No comments:

Related Posts with Thumbnails