Wednesday, April 7, 2010

.: mak + anak = happy :.

tak tau nak letak tajuk apa..hihi bila akhir + awal bulan mcm biasala, aku tak cukup tgn nak bereskn kerja aku tu, dengan cash flow,salary..huh! (haip haip tak baik merungut...;p)

cerita yg dah agak2 basi
hari ahad lepas, mmg aku dah plan nak ke jusco kepong, nak beli barang iffah sikit, tp lain yg dicari lain plak yg dapat.. huhu

akhirnya dpt gak la rembat kasut 1, *wink* yg lg 1 tu belikan utk mak.. rasanya mcm dah lama tk beli kasut, ingat nak beli lagi 1 la.. ;)

sebenarnya nak belikan iffah baju, tp takde yg berkenan plak, lain kali kita beli ye sayang.. kita ajak ayah g ampang point nak??? ;p


antara yg dibeli..



nasib baik la iffah ni belum reti meminta2 lg, selamat la sikit kalau tak mmg pokai la..
tp iffah mmg happy kalau bw dia g jalan2, tak kira la g mana2 pun, janji naik kete..

tak sabar nak tggu ahad! ;)

2 comments:

edrina said...

ewah2 iffah bergaya ngan baju baru nampak cam budak besar hehe

isya said...

edrina ~ kalau tgk dpn mata, iffah ni kecik je kak.. ;)

Related Posts with Thumbnails