Wednesday, May 12, 2010

.: 1 Permulaan Tapiiiiiii :.

aku tak tau la org lain guna mcm mana tapi knp aku guna boleh jd mcm tu???
ni pasal CD la ni, mula2 je aku guna, wahhh ok, cantik, cun! tp bila iffah ke*cing habis basah, lencun.. huhu apa dah jadi?????? salah cuci ke masa mula2??? ada sape2 yg pernah guna???
tp ms ni aku guna 1 insert je, mungkin kena pakai 2 sekali eeh?




mak aku dah bising, sbb ingatkn CD ni mcm diapers..huhu

psst-br ingat nk jimat, jd cenggini plak.. ;(


5 comments:

mamaadam said...

eh yeke camtu, dgr citer bagus cd ni, finee lum try lagi coz baby kecik lagi

edrina said...

akak belum pernah guna, mmg nak try memula tapi biler pikirkan anak2 ramai, kesian kat maid nak kena basuh pas tu takut tak menang tgn mana nak jaga budak, kemas rumah so decide tak per pakai jer la diaper. Tapi mmg dgr citer CD ni elok utk latih anak2 diaper free.

isya said...

mamaadam ~ tinie, try dr baby lg bagus, nk tau gak org lain guna mcm mana.. ntah mana silapnya iffah guna leh 'bocor' plak..

edrina ~ betul2 tu kak.. kesian plak kat maid tu kn, banyak plak keje dia nk buat kang..

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

aku tak pernah guna lagi. macam mahal jer. ekekeke

isya said...

mmg! tp aku beli dpt murah sikit, sikit je.. 3 RM90. hiks ;p

Related Posts with Thumbnails