Wednesday, May 5, 2010

.: Alhamdulillah, hilang 1 beban :.


;) tersenyum sbb aku dah takde hutang.. yeah!!!!!
lepas ni kena kira2 balik, + - , apa jd lepas tu eekk?? hahahaha
harap aku tak la boros lepas ni..huhu (boleh percaya ke?? ;p)
dan aku rs nk teminate je cr card ni,
banyak yg menyusahkn aku dr menguntungkn..



psst - belum gaji, esok kot... pc server dah ok, boleh la sambung bt salary.. uuwwaaa BZBZBZ
pic from google je. ;p

2 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

ko dh terminate ker?
aku pun br jer 2 bulan lepas terminate Maybank la, public bank belum lagi ekekekekeke

isya said...

tinie ~ br nk terminate la.. mungkin paling lewat this year, tkmo byr RM50 ma.. hehe

Related Posts with Thumbnails