Tuesday, May 25, 2010

.: Award from Mrs E - TQ! :.

kali ni dpt award dr Mrs E aka naja.. ye, aku ni friendly la sgt..huhu (angkat bakul sendiri nampak! ;p)
dah dpt award ni harus la jawab tag kn, jom tgk apa yg aku kena jawab





1. SUKA MELUKIS TAK?
TAKK!! aku tak suka, sbb aku tak pandai la! lukis org lidi boleh la! ;p


2. BOSAN-BOSAN SUKA BUAT APA?
buat apa eh, kalau kat rumah time bosan tp rajin, aku suka mengemas, habis licin bersih rumah aku tu, tp kalau time mls dtg jawabnya tido je la.. tak pun layan iffah..


3. KENAPA SIPUT BABI JALAN LEMBAP?
errkk?? sbb takde kaki kot???


4. CUTE TAK ORANG YANG BAGI AWARD NI?
cute! bkn cute je, manis + lawa lg.. jujur ni! (naja, belanja arrr hahahaha)

ok, siap! jap2 nk pikir nk bg siapa ye friendly award ni.. *TING*



sila rajin2 kn diri wahai kawan2 ku, ada yg pernah dpt ke??? ;p

2 comments:

mrs e said...

awwww...

kembang semangkukkkk dah ni..

jom jom jom, Mekdi jom ;)

isya said...

mrs e ~ jom! hehe

Related Posts with Thumbnails