Wednesday, May 19, 2010

.: Dah Kena Sendiri Baru Tahu :.

dr pagi td mencuba, aduhai naik geram aku! kalau dulu aku senyum2 je bila dgr org lain membebel2 pasal airasia (time free seat la), sekarang aku plak kena sendiri, tak senang duduk dibuatnya..


itupun dah bertuah nampak"bee", kalau tak nampak tanda ni je "X"

semlm tanya mak, bpk, hubby, adik, semua ON
keputusan last mnt, kata aku sponsor..
harusla beli yg murah...hihihihi

psst-tak sabar nk tggu bln April 2011, mudah2an takde apa2 halangan, 1 tahuuuunnn lg wooooo

4 comments:

@e_da said...

huh ida pun try gak.. tp thn depan br dpt fly gak.. tak booking2 lg ni..

isya said...

aeda ~ nk ke mana tu?? ;p

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

ko nak ke mana wei?

isya said...

tinie ~ balik kg aarr.. hehe

Related Posts with Thumbnails