Tuesday, May 4, 2010

.: Kena Bebel :.

mcm nk tergelak pun ada bila boss aku guna perkataan 'terlanjang' huhu... panazzzz ok ayat dia..

baju je jap td aku kena pot pet pot pet ngan thru phone la, sbb bilik a/c ni banyak pnc , cheque book pun dlm bilik a/c gak, dah jd tabiat aku ngan colleague yg 1 bilik ni suka simpan cek atas meja (meja kitaorang jd bentuk T, dia sana, aku sini, paham??ala kira ada meja jd divider)

ceritanya mcm ni , smlm bos aku tu terpandang 1 cek ni (sepatutnya kena courier tp dah tlewat) , tk penting sebenarnya,esok2 pun boleh courier tp bos aku tu je kelam kelibut, habis meja kitaorng dia cek 1 1, nk gelak pun ada tgk gelagat dia..wakakakakakakaka mcm kitaorang ni pencuri plak ehh

jd td ms aku tgh ckp kat phone ngan dia, aku jawap ye, ye,ye.. je lah, salah kitaorang gk kn..
hehe lepasni mmg takleh la letak atas meja lg, kena simpan dlm 'peti' bak kata bos aku tu..
knp selama ni letak atas meja? yela.. kan bilik kitaorang sentiasa berkunci, tp bila dia suruh ikut je la kn.. kang mcm2 perkataan yg keluar mcm ni

bos : jgn letak chq atas meja, simpan dlm 'peti', bilik a/c tu dah la selalu 'terlan*ang' je,
nanti 'terkang*ang' baru tau ha.

jgn plak salah paham ye, perkataan dia mmg kasar sikit tp maksudnya aku je la kot yg paham.. sbb aku yg keje ngan dia..hahahaha

2 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hahahhaa
lucu gak bos ko eh.

isya said...

tinie ~ kadang2 je, lg2 kalau bahasa dah tonggang tbalik..huhu

Related Posts with Thumbnails