Tuesday, May 11, 2010

.: Kenapa Malas ?? :.

cerita ada, tp bila dah menaip tiba2 rs tak best...huh
mcm mana tu??
nk bt keje pun mcm tu
ada je yg tak kena..
arrrgghhh!!!!!
ntah knp????????????

astaghfirullahalazhim...

3 comments:

edrina said...

akak pun sama malas nak update blog hahaha.. oh thanks isya sebab tag akak :-)

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hehehe
aku pun ladang2 macam tu
macam2 ada kat kepala otak, bila start nak nak type. terus jem.. hehehhe

isya said...

edrina ~ amik award tu tau kak ed.. ;)

tinie ~ betul2, kalau mood rajin dtg, laju je type, kalau mls tp cr 1 ayat yg sesuai pun susah..huhu

Related Posts with Thumbnails