Thursday, May 13, 2010

.: Sambungan - Kaki Jalan :.

hehe.. ada plak sambungan, ;p
iffah kn suka kalau org bw jalan2 , jd hubby ajak bw iffah naik kereta ,sebenarnya dah 2 hari iffah 'hantar' aku g kerja, semlm tgk ok lagi, duk je dia diam2 dlm kereta,
tp ms aku dah masuk office , hubby citer iffah nangis sbb nk duduk kat tempat pemandu.. aiyo!
sudahnya hubby biar kn je dia nangis (tp sekejap je la) , diam pastu tertidur sampai la kat rumah jinjang..
harini aku try la bw lagi, kali ni lg teruk, aku keluar kete je terus melalak sambil sebut "bu, bu"
nk masuk office pun aku rs mcm serba salah, apakan daya sayang, ibu kena kerja...hukhuk

lepas ni takleh bw lagi la, kang ibu ngan anak nangis, siapa yg susah??? ;( hubby juga..huhu

3 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hehehehe
fatin tak pernah hantar tapi ambik selalu..
mula2 elok jer duduk kat passenger lepas tu dah merengek duduk dgn pemandu hahahaha

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

oh yer pagi tadi aku jumpa anak ko. dia kejar kucing.. pastu nangis bila kucing tu mengiau kat dia ekekekke
takut juga rupanya. sama macam anak aku. kejar2 kucing tapi takut

isya said...

oh, ye la sbb ada kenduri kn kat blog A, anak aku tu mmg, 1st time kalau jumpa mesti exited pastu takut..huhu

Related Posts with Thumbnails