Friday, May 21, 2010

.: Selalu Tau :.

eee..bos aku ni kn saje je tau nk buat aku terpikir2, apa tu???
ye la, selalu nk remind banyak2 kali, hish! aku tau la.. kalau boleh tiap 1/2 jam dia repeat benda yg yg sama,nk jd alarm aku la tu ;p,
kadang2 bkn aku je kena, orang lain pun sama, gggrrrrrrrr nk je cakap,

"SAYA TAU LA, TAKYA CKP BANYAK KALI !!!"

tp aku berani ckp dlm hati je.. huhuhu
contoh eh, kalau suruh on aircond dlm bilik dia, mesti dia akan call aku, pastu staff 2, staff 3 ,4 , 5
mcm mana aku tau?? sbb aku yg pegang kunci bilik bos, staff yg lain2 tu mesti cr aku pastu ckp "nk kunci, nk on aircond bilik bos"

kadang2 terpikir , "bos aku ni takde kerja lain nk buat ke, asik ckp benda yg sama je"
apa boleh buat, aku hanya pekerja.. terima je la...;p

2 comments:

Related Posts with Thumbnails