Friday, June 4, 2010

.: Bestnya Kalau.... :.

aku nk g sana!!! tapi masa mmg takde , hubby bz je memanjang + aku yg cuti tahun tinggal 3 hari je thn ni, mcm mana???
hmm.. tp takpela.. akan aku usaha pujuk hubby g holiday kat sana, hiks! ;)

cantik!!!!! bila nk jejak kaki ke sana? ;(

smlm dpt ole2 dr adik ipar aku, waaaahhhh dia g CH tak ajak punnnnnnnn..
tp takpe, janji dia ingat belikn something utk kitaorang.. hehe syukur alhamdulillah..

iffah hepi bila dpt baju ni terus nk pkai.


suka la stlobeli ni, sedap! ;p

tgk!iffah pun suka..

psst-seboleh2nya aku cuba nk lupakan hal keje bila ada kat rumah, kesian iffah yg mnjadi mangsa..

2 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

last aku pegi sana time aku pregnant 2 bulan :)

lepas tu taknak pegi dah. mabuk dengan jalan dia yang bengkang bengkok

isya said...

tinie ~ tp berbaloi kn bila tgk view kat sana.. bestnya!!!!

Related Posts with Thumbnails