Tuesday, June 1, 2010

.: Cubaan " Peace..." :.

lama tk update ehh, cuti wesak day haritu seharian duk kat rumah melayan iffah + ZzzZZZZZ ;p tp mmg best la sebab minggu lepas mmg aku tk cukup tido, dpt la qada tido tu kn..

kat rumah iffah tu bknnya reti nk duk diam2, bila2 ms je aku boleh bertukar2 jd tarzan bila dia bt perangai, nk memanjat la,pastu loncat dr kerusi tu! aduhai..

ni gambar ms lepak2 kat rumah, cubaan nk bt "peace", belum pandai lg dia nk buat.. hohoho




usaha lg eehh, ;)

auto publish! sbb aku bz sgt (yolah tu), grrrrr dah nk balik br leh bt entry..hmmm

4 comments:

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

comelnyer dierrr

isya said...

CB88 ~ thank u auntie.. ;)

Intan said...

Practice lagi isya!

Nanti mesti boleh buat punya tak lama lagi :)

isya said...

Intan ~ hahaha, nanti dah pandai habisla.. pantang nampak camera, "peace"! ;)

Related Posts with Thumbnails