Monday, June 21, 2010

.: Dia Dah Tak Takut :.


ini budak dah takut ngan nurse lagi.. yeehaa!!! mungkin dia dah lupa kejadian 3 bulan lepas.. ;p
harini mcm biasa g timbang berat kat KK Jinjang, best sbb tak ramai org.. tp amik ms 1 jam juga la nk menunggu.. huhu

teringat 3 bulan lepas, nampak nurse je mcm nampak h*ntu! meraung je, padahal suruh timbang je, tak pasal2 ngan aku2 sekali kena timbang.. tp harini iffah dah ok kot, nampak penimbang je dia dah siap buka kasut lagi.. boleh plak nampak mainan crocodile dia ckp, "nak ni, nak ni", nanti kita beli eeh syg..
tak banyak naik berat bdn iffah, hanya naik 1 kg je = 11kg mana taknya mkn ikut mood dia je! harapkan minum susu je la..

genap 2 tahun kena g lagi.. ;) dpt sms td confirm appointment tuk iffah 14/09/10, canggih sudah klinik kerajaan sekarang eh!


4 comments:

Intan said...

Iffah berat 1kg dari arissa...arissa dah berapa bulan dah dok sama je berat dia statik kat 10 kg :(

isya said...

arissa 10kg? mungkin sbb haritu lepas sakit kn.. mcm iffah la..

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

anaka aku 10.4kg jer, selimmm

isya said...

tinie ~ takde la slim.. beza o.6kg je.. fatin mkn ok ke?

Related Posts with Thumbnails