Monday, June 14, 2010

.: Lagi 3 Bulan :.


rasa cepat sangat ms berlalu.. harini 14/06/10 , lg 3 bln iffah dah nk 2 tahun.. dah boleh bg adik dah ni...oooppsss!

ingat nk buat birthday party tuk iffah, mungkin bt kat penang sbb ms tu akan ada kat sana.. open house + birthday party sekali harung boleh??? hehe

sekarang ni semakin notty.. ggrrrr kadang2 mmg mnguji kesabaran... dan bila aku marah dia pandai plak dia pujuk.. tp orang kata budak nk pandai mmg mcm tu kn?? layan kn je la.. smlm seharian duk rumah, mmg best layan tidoooooo ;p tp iffah la yg panas vontot sbb iffah kn mana reti nk duk dlm rumah, tp senggugut aku mai smlm tu yg mls nk keluar g mana2, hubby ajak pun aku tak mo..huhu

hutang puasa belum habis lg ni.. nk kena ganti puasa cepat! korang dah ganti belum?????

3 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

birthday fatin sebulan lagi. akan ku jemput anakmu yang cumil itu :)

ok sgt la tu nak bg iffah adik, jom berjemaah ekekeke

aku pun nak start dah ni. ekekeke

Intan said...

Sat je anak2 kita dah masuk angka "2" kan isya...macam smlm je rasa diorang nie still a baby.

He he...kita pon tgh ganti pose gak nie :D

isya said...

tinie ~ yuhuuuuu, ok ok , isyaallah datang..

intan ~ betul tu intan, sekarang ni nk gomol pun dah pandai tepis2.. huhu

Related Posts with Thumbnails