Thursday, June 10, 2010

.: Lega Sikit.. :.

start last week aku stress sbb banyak sgt keje, tp harini dah slow sikit, alhamdulillah.. nk update blog jgn harap la, tp sempat gak la jalan2 kat blog member tp tak sempat nk comment.. ;(

meh nak selit sikit kat sini puteri ku MENYANYI.. pandai ke???

video

faham ke??? aku pun tk faham wakakakkaka, sebenarnya aku amik video tu pun hujung2 je sbb lambat keluarkn kamera..huhu

akhir2 ni iffah suka menyanyi la, ikut perangai sape tu???? ;p

2 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

boleh asah bakat lagi ni :)

isya said...

masuk IK mungkin? huhu takmola.. ;p

Related Posts with Thumbnails