Tuesday, June 15, 2010

.: Snap Snap Snap! :.

bak kata FIL aku, iffah ni jenis cepat tangkap kalau kita ajar , kadang2 tak ajar pun, tp mungkin dia dah biasa tgk jd dia tau mcm mana nk buat..
apa yg aku merepek ni, jom aku nk tepek hasil tembakan iffah hehe


pengetip kuku pun nk amik gak ke??

kaki ku..huhu

nampak tak jari dia yg comel tu??

nampak dahi ngan rambut je wakakakaka

tiap kali bila dia dah on kan camera then time nk snap tu mesti akan ckp mcm ni

buuuu, te te

mungkin ke maksudnya " ibu , cantik!! " hahaha hanya iffah yg faham.. ;p

4 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hehehe
xper boleh asah lagi bakat nak jadi photographer

isya said...

tinie ~ huhu.. ada aje yg nk ditiru ini budak.. ;p

iEfa said...

meh amek gambau kakak sarah meh :D

isya said...

iEfa ~ buleh buleh .. ;p - iffah

Related Posts with Thumbnails