Thursday, June 17, 2010

.: Tolak Rezeki Ke Macam Tu??? :.

nk terima ke tak kalau ada orang offer duit RM200 tiap2 bulan,
walaupun itu hasil kerja kita tapi sebab taknak orang lain tahu jadi terpaksa senyap2 terima duit tu..
ada orang kata aku b*doh sbb tak terima tapi bg aku,
nk bg, bagi je la buat pe nk sorok2 kn ( ada black & white la kiranya)
hmmmmmm... bukan rezeki aku..

2 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

rasuah ker? huhuhu

isya said...

rasuah??? tak la, lebih kurang mcm gaji la tp just takde black & white, taknak la aku, dah la aku a/c dept, kang tak pasal2 org lain ingat aku amik duit company lak..

Related Posts with Thumbnails