Wednesday, July 21, 2010

.: GG oh GG! :.

haihhhhhhhh..mengeluh dulu... harini terbang sudah duit RM500, ngam2! takde sen pun.. 1st time kena charge mcm ni disebabkan gigi..


sebenarnya aku takdela sakit gigi, tapi tah bila tah aku perasan gigi geraham aku berlubang! cis! kalau mak aku tau mesti dah kena leter ni,
"tu la, malas nk g cek gigi" kan kena cek at least 6 bln sekali kan??? korang ada pergi cek tak?? ;) sebelum ni aku tggu sakit @ berlubang br g jumpa doktor gigi.. huhuhu.. tp lepas ni kena gak la bt pemeriksaan kn?? duit boleh cari, gigi??? takkan nak pakai gigi palsu kot... hehe


sampai sekarang terasa nyilu.. ;(


5 comments:

mrs e said...

uihhh.. banyak nye wit yg terbang tu sya!!

sampai rm 500?

sya cabut, tampal, cuci sekali ke?


naja pun tgh sakit gg ni. tgh tunggu bengkak nye surut pastu nak p cabut. dah tak tahan dah..

isya said...

tak cabut naja, tampal je.. ;( sbb ada 6 gg yg ditampal ;p, + pakai ubat bius sbb ada yg 1 tu lubang dalam.. huhu

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

500 wei, duit raya tu hukhuk

tapi xperla demi gigi terchenta :)

iEfa said...

oihhh mak 1 lubang 100 ko...jenuhnyer

ifa nyer gigi pon dh saket2 ni..ngilu2...tktau lubang ker sbb pegnen ker ni...nk g cek dulu laa..klo byk tampal nyer g kat gomen jek laa..kekekkeke

isya said...

tinie ~ iyo.. pejam mata je ms bayar..huhu

iefa ~ betul2, lepasni mmg isya nak gomennya je.. hehe

Related Posts with Thumbnails