Thursday, July 15, 2010

.: Kalaula Boleh Guna Kaki..... ;p :.

rs nak surrender je sambil ckp kat bos mcm ni
"tak larat le, semua kena buat sendiri, letih! "
tp aku belum ada kekuatan nk ckp mcm tu, haih boleh bayangkan tak mcm mana dlm ms 1 jam tu kat office keje aku hanya pickup phone, ada org tanya tu, tanya ni, dan kadang2 tu tgh ckp kat phone kepit guna bahu, tangan kanan sambil sms (with GM) sambil tangan kiri meraba cari kertas atas meja sambil mata menjeling tgk skrin computer, (brp banyak sambil dah..) giler kan??? kalau kaki leh menaip mcm mana tu.. hehe

sekarang pun aku curi2 ms nak update blog yg agak bersawang ni, rs rindu giler! ahaks! tp tu la, bila nak menaip je phone bunyi, hilang mood nak menaip.. ;( nak citer last week punya hal kat sini pun dah basi.. huhu

ok nak sambung wat keje plak.. dengan harapan tahun ni masih dapat duit raya dr bos mcm tahun lepas walaupun dia org C*na hahahaha
adioooossss.. ;)

No comments:

Related Posts with Thumbnails