Wednesday, July 28, 2010

.: Layan Tag Plak.. :.

sbb takde idea nk taip apa, so layan tag yg ni dulu.. (oohh aku masih ada hutang tag yg lain lagi la!satu2 kay.. ;))

ok kali ni tag ni dari Watie si cantik manis yg bakal menjadi isteri org tak lama lagi..

Adakah anda rasa anda hot?
hot?? idak la.. ai ni biasa2 je... (Sambil gigit jari cover malu..hukhuk lempang kang!)

2.upload wall paper pc/laptop yang anda gunakan sekarang.

3.ceritakan pasal gambar di atas.
itulah "cinta hati" aku.. sayang diorang mmmuuuahhh! nk tau tak, aku sorang je kat opis yg letak wallpaper family, mcm pc ni aku yg punya.. muahhahaha

4.kali terakhir makan pizza?
harini! sbb celebrate bufday my colleague.. free tuh guna duit company! hehe

5.lagu terakhir yang anda dengar?
jap2 nk buka radio dulu.. aci tak?? "hati yang kau sakiti-rossa" (otw g keje td ada on radio, tapi tak ingat la.. ;p)


6.apakah yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
dgr radio la, br je on ni haaa.. lagipun lunch time kan..

7.selain daripada anda sendiri,anda dipanggil apa?
isya ~ family belah hubby panggil nama ni, kengkawan blog pun sama.
norisa ~ kat office / formal ehh
enca / ica ~ sesape yg kenal aku dr kecik, mak,bpk,jiran, sedara belah aku)
nor ~ biasanya org yg mls nak sebut full name aku! hehe terus je "Pn Nor ada??"
sasa ~ tah apekss mana tah suka suki je panggil nama org nk hujung2 je norisa = sasa ;p
aabuu ~ ha.. ni anak aku yg belum tahu sebut betul2 ibuuuuu
syg ~ ofcoz la my hubby.. buuuwweekkk

8.tag 5 orang yang anda nak tag
Ratna, edrina , Nasuha , Mrs e, Dyla

11. No 3 ada hubungan dengan sapa?
Nasuha ~ kawan la..

12. Bagaimana dengan orang no 2?
Edrina ~ kenal kat blog..

13. Kata-kata cinta kepada orang no 4?
jeles dgn kemulusan wajah mrs ee... apa rahsia??? tell me tell me (ehh ni kata2 cinta ke?? bedal je la.. ;p)

4. Berikan 5 fakta yang anda tau tentang rakan yang anda tag. (tak cukup 5, boleh la eeh? )

Ratna ~ kenal kat blog,selalu update blog sbb tu aku suka g blog kak ratna , lg best sbb ada tips2.. tak rugi baca setiap entri dia tau..

Edrina ~ kagum ngan kak ed, anak dah 5 tapi masih mcm anak dara gitu.. (aku suka baca blog kak ed tau sbb setiap kali aku rs down pasal keje, selalu aku ingat "cerita2" kat blog dia, dan tiba2 je mcm ada semangat nk buat kerja.. lebih kurang think +ve la.. bagus kan?)

Nasuha ~ kitaorang mula 'berkawan' ms sama2 nak amik lesen memandu.. kalau tak,agaknya just bls2 senyum je kalau jumpa kan??

Mrs e ~ isteri pada Mr E, cantik!

Dyla ~ ibu pada Inas Dhamira.. suka tgk senyuman dia la! ;)

ok turn korang plak ye.. sila jawab tag ini ya!

2 comments:

mrs e said...

ahahahahahaha...

adeh isyaaa.. kembang setaman dah ni, takleh kuncup-kuncup lagi dah!!


hishhh..mana le ade naja ni cantik, tu gambar jek tu.. realiti kalau tengok boleh terkujat.. keh keh keh keh =)

isya said...

mrs e ~ iye la.. cantik.. ;)

Related Posts with Thumbnails