Friday, August 13, 2010

.: 1st day Puasa - Dugaan :.

dugaan ke??? hikhik, ye la.. bg aku dugaan sbb 1st day puasa kat opis, dah la sakit perut (c*rit-b*rit) pastu bdn lenguh2 rs nak demam,rs nak muntah,pening.. dlm hati berdoa, biarla aku bertahan sampai berbuka, ingatkan 1 hari je sakit, rupanya smlm pun sama, rs nak pecah kepala sbb pening ya amat! sekarang alhamdulillah, dah sembuh cuma perut je mcm tak sedap lg ;p

cabaran yg lain adalah ms berbuka, aiyak budak kecik ini mmg tak boleh tgk org mkn dengan aman, ada je dia nak buat, kejap2 nak duduk kat pangku aku la, kejap2 kat mak aku, pastu nak duduk sendiri..mmg kecoh la! habis makanan disepah2 , makan sikit sepah banyakkkkkk

(lari dr tajuk)bila aku pakaikan bedak harus dia tanya "antik?" = cantik? muahhaahaaaa

ok la nak sambung bt kerja dulu.. dah 2 hari aku sakit tp kena gak dtg office, just monitor apa2 yg patut, keje yg lain banyak yg belum bt lagi.. da..

2 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

AMBIK MC LA WEI. NTAH2 ISYA ADA ADIK KUT... HIKHIK

isya said...

ada mc tp mcm mana balik?? hukhuk
banyak la ko punya adik...;)

Related Posts with Thumbnails