Friday, August 6, 2010

.: Omelan Di Hari Jumaat ;) :.

assalamualaikum.... haihhh.... lama tak update, mcm2 jadi seminggu ni (pasal keje la) rs letih sgt!
harini dtg keje pun mcm mamai je.. masuk keje kul 10 pg balik 9.30 mlm sampai rumah pukul 10.10 mlm, boleh bayangkan tak?? yaaaa, ada org kata aku maassyuukk sbb asik OT je, hakikatnya tempat keje aku ni mana ada OT utk org office.. ;( dan yg paling sakit hati bila ada org kata aku tk pandai bt keje, hello! ko bos ke??? #@%$^$ (sebenarnya dia bkn ckp kat aku sorang je, 1 opis kena, tp disebabkan aku senior, tu yg dia pot pet pot pet kat aku , macam perempuan je! oh ya! dia ada ckp kat aku , yg dia perfect tak pernah bt salah, geli kn dgr statement dia! huh!)


bila la diorang ni nak amik org baru, aku dah tak tahan la.. sakit kepala tau! buweekk ;p

dah2, nak tepek gambar ini budak plak.. geram ooh sekarang sbb iffah sudah pandai malu2 kucing bila nak amik gambar dia.. suruh pandang kamera taknak, hehe



psst ~ tgh mnghitung hari... ;) koyak poket ku..

2 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

xder OT huhu
ko marah sikit bos ko tu. ingat bangla ker keja 12 jam huhuhu

isya said...

huhu.. aku ingat time bonus je bila selalu balik lambat... ;p

Related Posts with Thumbnails